Wat is onze filosofie?

Een simpel ontwerp van Uw site is zowel voor ons als voor U en de bezoekers van Uw site prettig. Voor ons is het makkelijker om wijzigingen aan te brengen en Uw site te onderhouden. Voor U werkt dit gunstig uit op de prijs. Voor Uw bezoeker beperkt dit de downloadtijd.

Waarom?

Zoals velen denkt U dat nu iedereen over broadband beschikt. De werkelijkheid is echter dat veel mensen nog het internet op gaan met een simpel 56k modem. Veel van deze mensen zijn niet gediend van de lange downloadtijden van b.v. "Flash" en zullen, daar ingewikkelde pagina's langzaam downloaden, snel Uw website verlaten. De bedoeling van Uw site is niet om aan de meerdere glorie van de ontwikkelaar bij te dragen. Ontwikkelaars willen natuurlijk graag laten zien wat zij allemaal kunnen maar dit werkt voor U alleen maar nadelig. Lange downloadtijden, ondoorzichtige broncode's en voor U hoge ontwikkel- en onderhoudskosten.

Hovi houdt het simpel!

Voor zover als mogelijk ontwikkelen wij een simpele HTML code voor Uw site en verschaffen de bezoeker zoveel mogelijk informatie zonder de verbinding met zware codes te belasten. In een simpele maar verantwoorde vormgeving brengen wij U of Uw bedrijf zo duidelijk mogelijk onder de aandacht van de bezoeker van Uw site.

Voorkom spam!

Ter voorkoming van spam kunnen wij contactformulieren in de script language PHP voor U aanmaken. PHP scripts worden op Uw server uitgevoerd (mits Uw provider dit ondersteunt) . Doordat de inhoud van het formulier door Uw serviceprovider naar het door U aangegeven e-mail adres wordt gestuurd blijft Uw adres voor de bezoeker verborgen. Een grote bron voor spam wordt hierdoor  geblokkeerd. Een goed voorbeeld hiervan is het formulier op deze site voor een informatie aanvraag. Nergens op deze pagina zult U het gebruikte e-mail adres aantreffen. Indien Uw provider PHP niet ondersteunt kunnen wij, tegen een geringe vergoeding, ruimte op onze server voor deze scripts ter beschikking stellen. U kunt dan toch over alle voordelen van PHP scripting profiteren.